November 19, 2020
Penambahbaikan Auto Fib Retracement

Penunjuk Auto Fib Retracement terbina dalam kini membolehkan para pengguna menukarkan warna aras Fib. Ini boleh dilakukan dengan membuka dialog Tetapan penunjuk dan memilih warna di tab Input.

Kami juga menukarkan kelakuan label aras. Anda kini boleh memilih pilihan Panjangkan Garis Ke Kanan dan Posisi Label: Kanan, mereka akan sentiasa terletak di bahagian kanan bar terakhir dan tidak akan bertindih dengan bar sedia ada dan baru.

Berikut merupakan salah satu kemas kini yang telah dicuba oleh pengguna kami. Anda boleh menetapkan penunjuk berasingan untuk penyilangan setiap aras penunjuk. Untuk berbuat demikian, sila buka menu penunjuk Lebih dan pilih Tambah Pemberitahuan di Auto Fib Retracement. Dalam dialog yang dibuka, tetapkan aras di mana anda ingin menambahkan pemberitahuan dan parameter yang lain.

Kami berharap ciri baru ini berguna untuk anda. Sila sentiasa menghantar maklum balas anda untuk penambahbaikan. Kami membina TradingView untuk anda dan sentiasa mengalu-alukan pandangan anda tentang ciri-ciri baru di platform kami.

Cara terpantas untuk mengikuti pasaran

Lancarkan Carta