May 29, 2020
Kami telah Menambahkan Kebolehan untuk Menetapkan Tamat Tempoh kepada Akses Pengguna untuk Skrip Jemputan Sahaja.

Kami mempunyai berita baik untuk semua pengarang skrip Jemputan Sahaja – anda kini boleh mengubah tempoh pengguna diberi akses kepada skrip jemputan sahaja anda.

Semasa menambahkan pengguna baru dalam dialog Mengurus Akses Skrip, anda kini perlu menetapkan tarikh tertentu  di mana pengguna dihentikan akses. Anda juga boleh memberi akses tanpa menetapkan tarikh tamat tempoh. Lihat contoh di bawah.

You can change the expiration date settings to the Invite-only indicator for existing users at any time. Simply click on the expiration date to open the edit window. See below for a descriptive image.

Anda boleh menukarkan tetapan tarikh tamat tempoh kepada penunjuk Jemputan sahaja untuk pengguna sedia ada pada bila-bila masa. Hanya klik pada tarikh tamat tempoh untuk membuka tetingkap edit. Lihat imej di bawah.

Untuk menjadikannya lebih mudah untuk anda mengurus senarai pengguna yang panjang, kami telah menambahkan kebolehan untuk menyusun senarai anda mengikut tarikh tamat tempoh. Semak imej di bawah untuk maklumat lanjut.

Harap maklum bahawa hanya pengguna langganan Premium sahaja yang boleh menerbitkan penunjuk Jemputan sahaja. Untuk  menaiktarafkan langganan anda, sila ke halaman harga kami.

Terima kasih untuk semua maklum balas anda — kami amat menghargai komen dan cadangan anda untuk produk,alat dan perkhidmatan sedia ada dan pada masa hadapan. Kami berharap kemas kini ini berguna untuk anda dan kami ingin mengetahui lebih tentang apa anda ingin lihat seterusnya. Terima kasih kerana menjadi sebahagian daripada komuniti kami.

The fastest way to follow markets

Launch Chart