December 26, 2018

Lebih Banyak Cara untuk Mengesetkan Pesanan Ambil-Keuntungan dan Renti-Rugi – Matawang Akaun dan Peratusan Baki Akaun Anda

Kami telah menambahkan dua bidang tambahan kepada bahagian Ambil Keuntungan / Renti Rugi. Anda kini boleh mengesetkan aras keuntungan yang diingini dalam akaun matawang atau sebagai peratusan baki akaun. Anda juga boleh berbuat demikian dengan risiko yang sama.

1542865443

Contohnya, jika anda ingin mengesetkan pesanan Ambil Keuntungan pada aras di mana keuntungan anda ialah $100, anda harus masukkan $100 dalam kotak keuntungan supaya harga pesanan dalam dikira secara automatik.

2

Anda mungkin mengetahui bahawa $ Risiko, % bidang Risiko ialah pendua dalam Kuantiti dan Renti Rugi. Menggunakan bidang-bidang ini, anda boleh menetapkan risiko untuk pengiraan jumlah secara automatik atau untuk pengiraan automatik untuk pesanan aras Renti Rugi. Anda tidak boleh mengira kedua-dua aras Kuantiti dan Renti Rugi pada masa yang sama.

3

Selain itu, anda juga perlu ambil perhatian kepada bidang utama dalam setiap bahagian. Ia ditandakan dengan warna kelabu. Anda menetapkan nilai secara manual. Nilai ini telah ditetapkan dan tidak bertukar secara automatic. Bidang- bidang lain dalam setiap bahagian dikira semula apabila bidang utama berubah.

4

Untuk kemudahan anda, kami telah menambahkan kebolehan untuk menyesuaikan  bidang pesanan panel/dialog dalam tetapan menu di bahagian atas kanan panel/dialog. Anda boleh memilih bidang yang diperlukan dan menyembunyikan yang lain.

5

Tinggalkan maklum balas anda mengenai kemas kini kepada tetingkap pesanan melalui pautan di bawah .

6

 

Spread the love