February 18, 2020

Selamat datang ke TradingView dengan Forex, Komoditi, dan Banyak Lagi!

Kepada ahli-ahli komuniti,

Perdagangan kewangan merupakan cerita dunia. Memahami bagaimana laporan perolehan dari setengah tempat boleh memberi impak kepada GDP sesebuah Negara bukan senang dan anda perlu mempunyai banyak data untuk membuat dengan baik. Kami di TradingView berusaha untuk menyediakan sebanyak boleh data masa nyata kepada ahli-ahli kami, tetapi untuk menjadikan idea tersebut sebagai reality, pilihan kami adalah terhad.

Hari ini, kami bergembira untuk mengumumkan kerjasama kami dengan FXCM, yang membolehkan ahli-ahli TradingView berdagang daripada broker pilihan mereka tanpa perlu bertukar platform.

Matlamat kami ialah membolehkan anda membuat keputusan dalam masa nyata. Dengan data masa nyata daripada pelbagai sumber FX, anda kini mempunyai kuasa untuk berdagang dengan cepat melalui FXCM.

 

Selain produk FX, FXCM juga menawarkan produk matawang kripto (crypto baskets), indeks dolar US, Yen Jepun (Yen baskets) dan pasaran baru muncul (emerging market basket) , dan banyak lagi asset-aset dagangan lain.

Kami bergembira melihat pelancaran integrasi ini dan kami berharap akan mencubanya. Jika anda tiada akaun FXCM, anda boleh mendaftar di sini.

Seperti biasa, terima kasih kerana memilih TradingView dan sentiasa membantu kami membina platform perdagangan yang terbaik.

Pasukan TradingView.

Look first / Then leap

Lancarkan Carta