november 21, 2018

ANPASSA DITT DIAGRAMS DELNINGSINSTÄLLNINGAR

Vi tar din integritet på allvar. Vi förstår att vissa av er kanske inte vill dela diagram med alla på webben och har därför gjort det möjligt att justera sekretessinställningar. Du kan nu välja de diagram som ska vara synliga och som kan kopieras av andra användare som har din länk. Observera att alla dina sparade diagram inte är synliga för andra användare för tillfället (även om de har en länk). Vänligen aktivera Diagramdelning i dina diagraminställningar för att göra dem synliga och möjliga att kopiera.

chart-settings

Tack för att du har valt TradingView och låt oss gärna veta vad du tycker. Vi uppskattar din feedback!

Spread the love