november 22, 2018

FINANSIELLA MARKNADER VID DINA FINGERTOPPAR. LADDA NER TRADINGVIEWS APP FÖR ANDROID-ENHETER!

Vi fick många förfrågningar om att bygga en app för Android OS och kunde helt enkelt inte lämna dem obesvarade. Vi tackar för ditt tålamod och det är med ett stort nöje vi kan presentera den officiella TradingView-appen för Android-enheter. Dina favoritgrafer och realtidsdata är nu alltid lättillgängliga.

Vi bestämde oss för att börja med de väsentliga funktionerna för att få igång appen så snart som möjligt. Med detta sagt förstår vi vikten av andra funktioner och funktioner på vår plattform och arbetar redan nu med nästa version av appen. Push meddelanden, idéer, chattar och många andra funktioner håller på att utvecklas. Håll dig uppdaterad! Under tiden kommer här en aning av vad som ingår i den här versionen.

Bevakningslistor

Skapa och anpassa dina bevakningslistor för att hålla dig informerad om marknaderna. Följ dina favorit ticker-symboler och se prisuppdateringar i realtid. Håll bevakningslistorna öppna och missa aldrig en handelsmöjlighet igen!

android_1

Fantastiska diagram

Våra fantastiska diagram, som överträffar många stationära plattformar, är tillgängliga gratis. Aktier, Index, Forex, Crypto & massor av annan data är lättillgänglig och är alltid vid dina fingertoppar. Välj ett av många ritverktyg och tekniska indikatorer (Gann, Elliott Waves, MAs etc.). Vår mobilapp är lika kraftfull som vår webbplattform.

android_2

android_3

 

Synkroniserad kontoinformation

Ditt konto är helt synkroniserat på varje enhet. Alla ändringar som du gör på webbplattformen kommer att finnas i mobilappen och vice versa.

Realtidsdata från världens ledande börser

Få tillgång till marknadsdata för aktier från de största och mest populära börserna i hela världen. För dem som behöver mer – kolla in några exotiska börser som också stödjs. Vi har något för alla!

TradingView är redan tillgängligt i Google Play Butiken för alla enheter som har en Android OS version 5.0 eller högre. Vänligen lämna dina kommentarer, ställ frågor och glöm inte att betygsätta oss (vi förväntar oss självklart 5-stjärniga recensioner :))

Vi tar din feedback på allvar. Var snäll och skicka förslag på förbättringar. Tack och vi hoppas att du ska njuta av att använda vår app!