BTC_Direct

LINK/EUR 6 september New

KRAKEN:LINKEUR   Chainlink / Euro
Chainlink is momenteel bezig met het breken van een erg belangrijke resistance zone . Deze heeft in de afgelopen maanden meerdere malen zich bewezen als belangrijke support maar ook als resistance. Chainlink zit al sinds 21 juli in een opwaartse beweging, waardoor nu een ‘ascending wedge’ gevormd is. Wat er vaak bij deze formaties gebeurd, is dat de prijs vrij snel naar de bovenkant schiet en daar zijn resistance vind. Dit zou betekenen dat de huidige resistance geen grote invloed zal hebben op de prijs en dat de prijs hier vrij moeiteloos doorheen stoomt. De volgende resistance ligt dan op 35,78 euro . Dit zou ook redelijk overeenkomen met de bovenkant van de formatie, waardoor dit de resistance extra kracht kan geven. Een mogelijk scenario is dus dat de prijs vrij snel naar de 35 euro gaat en daar de bovenkant van de formatie aanraakt. Dit zou dan een moment zijn waarop de prijs even ‘pauze’ neemt, om weer op te laden voor de volgende stijging. Als dit scenario zou uitspelen zouden we vanaf mid september tot begin oktober een prijs kunnen zien van rond de 35 euro , waarna de prijs een nieuwe stijging kan inzetten richting de vorige all time high van 42, 72 euro . Het bearish scenario is dat de prijsstijging door de resistance waar we nu opzitten tegengehouden wordt waardoor we ons naar de onderkant van de formatie gaan bewegen. Als dit dan geen support kan bieden en we uit de formatie breken is de eerstvolgende support rond de 25 euro .

Wat ook opvalt aan deze grafiek is dat Chainlink recent de 200 MA gebroken heeft. Sinds mid juni is de prijs hieronder geweest, wat vaak een bearish periode aangeeft. Na hier ongeveer 3 maanden onder te hebben gezeten is deze resistance weer gebroken en lijken we er nu toch weer definitief boven te zitten. Dit duidt vaak aan dat er juist een bullish periode aankomt, waardoor het breken van de vorige all time high geen gekke assumptie is.
Disclaimer

The information and publications are not meant to be, and do not constitute, financial, investment, trading, or other types of advice or recommendations supplied or endorsed by TradingView. Read more in the Terms of Use.