BaliShag

Pattern training

FX:GER30   The DAX Index
151 6 2
Might have made some minor mistakes. Please let me know if you spot any :)

This is mostly for learning reasons, and to keep an eye on PRZ's after a break up/down.
Vær dog opmælrksom på, at harmonic tool viser ikke korrekt. du bliver nødt til at gøre det manuelt med fib-pennen på dem alle.
Reply
Welshman99 WallStScalper
eh?.
Reply
BaliShag PRO WallStScalper
Hmm.. Nu troede jeg ellers lige, at jeg havde fundet ud det. Det er noget jeg har bøvlet en del med og som gjorde forvirringen endnu større, når man er ny til harmonics. Det lader til at være extension til D der giver forvirring.

Spørgsmålet har for mig været, om punkt D skal ramme en "omvendt extension" af BC, eller en extension af AB. Harmonic tool herinde viser en "omvendt extension" af BC, men det er måske ikke korrekt? Det er sgu da heller ikke nemt ;)

Normalt når jeg trækker extensions, så er det fra swing high til swing low og tilbage op til swing high, altså uden at indregne retracement, men det lader til at det i virkeligheden hedder projections. Der er flere modstridende informationer, så jeg bliver stadig forvirret til tider. Benytter du også denne metode?
snapshot
Reply
BaliShag PRO WallStScalper
Og tak for din tilbagemelding :)
+1 Reply
AleksanderThor WallStScalper
Vigtig info! - Tak :)
Reply
Ser godt ud ... Jeg gør det samme. Har det liggende i baggrund - (chart 2), På den måde bevarer man hele tiden overblikket, hvis det viser sig, at det er et andet mønster som dominerer. Super chart!!
Reply
English
English (UK)
English (IN)
Deutsch
Français
Español
Italiano
Polski
Türkçe
Русский
Português
Bahasa Indonesia
Bahasa Melayu
ภาษาไทย
Tiếng Việt
日本語
한국어
简体
台灣
Home Stock Screener Forex Signal Finder Cryptocurrency Signal Finder Economic Calendar How It Works Chart Features House Rules Moderators Website & Broker Solutions Widgets Stock Charting Library Feature Request Blog & News FAQ Help & Wiki Twitter
Profile Profile Settings Account and Billing My Support Tickets Contact Support Ideas Published Followers Following Private Messages Chat Sign Out