ChristofferStrunge

Over+lower shot t in DAX

FX:GER30   DAX Index
187 views
0
187 0
Tilbage i August fik vi det første "undershot" som varede til midt Oktober. Det fortalte os, at det gamle "support" var blevet brudt og fungeret som "resistance". Da vi efter en periode bryder tilbage op i trendkanalen, er chancen for at et "overshoot" vil ske væsentlig større end normalt. Da man kan se køberne ikke respektere bunde og dermed højst sandsynligt hellere ikke toppen. Vi får også vores "overshoot" omkring den 20. November og falder først tilbage i trendkanalen omkring start December. Herefter er vi tilbage i trendkanalen og den 14. December danner vi et nyt support område, som bliver respekteret fuldt ud sammen med toppen af trendkanalen, som vi rammer den 14. December og bouncer væk fra . Jeg ser tre mulige scenarier pt.

1) Hvis vi bryder ned igennem midterlinjen, som var det smør, tror jeg vi går hele vejen tilbage i det første "undershot" som var nede omkring 9300 og tester nye lows. Short muligheder ved brud på "blå linje/midterlinje" og muligheder for, at ligge til ved brud på "rød linje/supportlinje"

2) Hvis vi bouncer væk fra midterlinjen uden problemer, tror jeg vi går tilbage og tester nye highs omkring 11400, hvor det tidligere "overshot" var oppe og teste. Long muligheder hvis køberne respektere "blå linje/midterlinje" og muligheder for at ligge til ved brud på "grøn linje/resistancelinje"
Comment: 3) Vi laver noget helt tredje.. Der er gået noget galt de to steder der står 1,50% det er en FEJL. Har åbenbart skrevet en kode/forkortelse for noget.
EN English
EN English (UK)
EN English (IN)
DE Deutsch
FR Français
ES Español
IT Italiano
PL Polski
SV Svenska
TR Türkçe
RU Русский
PT Português
ID Bahasa Indonesia
MS Bahasa Melayu
TH ภาษาไทย
VI Tiếng Việt
JA 日本語
KO 한국어
ZH 简体中文
ZH 繁體中文
AR العربية
HE עברית
Home Stock Screener Forex Screener Crypto Screener Economic Calendar How It Works Chart Features House Rules Moderators Website & Broker Solutions Widgets Stock Charting Library Feature Request Blog & News FAQ Help & Wiki Twitter
Profile Profile Settings Account and Billing Send feedback Ideas Published Followers Following Private Messages Chat Sign Out