ChristofferStrunge

Over+lower shot t in DAX

FX:GER30   DAX Index
193 views
0
Tilbage i August fik vi det første "undershot" som varede til midt Oktober. Det fortalte os, at det gamle "support" var blevet brudt og fungeret som "resistance". Da vi efter en periode bryder tilbage op i trendkanalen, er chancen for at et "overshoot" vil ske væsentlig større end normalt. Da man kan se køberne ikke respektere bunde og dermed højst sandsynligt hellere ikke toppen. Vi får også vores "overshoot" omkring den 20. November og falder først tilbage i trendkanalen omkring start December. Herefter er vi tilbage i trendkanalen og den 14. December danner vi et nyt support område, som bliver respekteret fuldt ud sammen med toppen af trendkanalen, som vi rammer den 14. December og bouncer væk fra . Jeg ser tre mulige scenarier pt.

1) Hvis vi bryder ned igennem midterlinjen, som var det smør, tror jeg vi går hele vejen tilbage i det første "undershot" som var nede omkring 9300 og tester nye lows. Short muligheder ved brud på "blå linje/midterlinje" og muligheder for, at ligge til ved brud på "rød linje/supportlinje"

2) Hvis vi bouncer væk fra midterlinjen uden problemer, tror jeg vi går tilbage og tester nye highs omkring 11400, hvor det tidligere "overshot" var oppe og teste. Long muligheder hvis køberne respektere "blå linje/midterlinje" og muligheder for at ligge til ved brud på "grøn linje/resistancelinje"
Comment: 3) Vi laver noget helt tredje.. Der er gået noget galt de to steder der står 1,50% det er en FEJL. Har åbenbart skrevet en kode/forkortelse for noget.

Comments

Home Stock Screener Forex Screener Crypto Screener Economic Calendar How It Works Chart Features Pricing Refer a friend House Rules Help Center Website & Broker Solutions Widgets Charting Solutions Lightweight Charting Library Blog & News Twitter
Profile Profile Settings Account and Billing Refer a friend My Support Tickets Help Center Ideas Published Followers Following Private Messages Chat Sign Out