FX:GER30   DAX index of German listed shares
186 0 0
Tilbage i August fik vi det første "undershot" som varede til midt Oktober. Det fortalte os, at det gamle "support" var blevet brudt og fungeret som "resistance". Da vi efter en periode bryder tilbage op i trendkanalen, er chancen for at et "overshoot" vil ske væsentlig større end normalt. Da man kan se køberne ikke respektere bunde og dermed højst sandsynligt hellere ikke toppen. Vi får også vores "overshoot" omkring den 20. November og falder først tilbage i trendkanalen omkring start December. Herefter er vi tilbage i trendkanalen og den 14. December danner vi et nyt             support område, som bliver respekteret fuldt ud sammen med toppen af             trendkanalen, som vi rammer den 14. December og bouncer væk fra             . Jeg ser tre             mulige scenarier pt.

1) Hvis vi bryder ned igennem midterlinjen, som var det smør, tror jeg vi går hele vejen tilbage i det første "undershot" som var nede omkring 9300 og tester nye lows. Short muligheder ved brud på "blå linje/midterlinje" og muligheder for, at ligge til ved brud på "rød linje/supportlinje"

2) Hvis vi bouncer væk fra             midterlinjen uden problemer, tror jeg vi går tilbage og tester nye highs omkring 11400, hvor det tidligere "overshot" var oppe og teste. Long muligheder hvis køberne respektere "blå linje/midterlinje" og muligheder for at ligge til ved brud på "grøn linje/resistancelinje"
Comment: 3) Vi laver noget helt tredje.. Der er gået noget galt de to steder der står 1,50% det er en FEJL. Har åbenbart skrevet en kode/forkortelse for noget.
Ideas Scripts Chart
United States
United Kingdom
India
España
France
Italia
Brasil
Россия
Türkiye
日本
한국
Home Stock Screener Forex Signal Finder Economic Calendar How It Works Chart Features House Rules Moderators For the WEB Widgets Stock Charting Library Priority Support Feature Request Blog & News FAQ Help & Wiki Twitter
Private Messages Chat Ideas Published Followers Following Priority Support Public Profile Profile Settings Account and Billing Sign Out