MYX:ADVCON   ADVANCECON HOLDINGS BERHAD
Chance for sniper entry.. Cheers..Low risk and high reward
Reasons >> Trendline is confluence with support resistant flip and hidden base formed when breakout. Expect First time back and retest happen here.

Comments

hafiq86,

Noted ! will go in 0.325 - out on 0.400 above.

Thanks! for always sharing a chart .
+1 Reply
entry pada price 0.33 kan..ada stop loss ke tuan
Reply
HafiqAiman melancholiafx
@melancholiafx, yup entry boleh pada 0.33. Stop loss kalau break zone tu.. kecik je SL.. Tapi kalau rasa kecik sgt tgk dlu price action sbb ada trendline kan.. kalau reject hold je
Reply
melancholiafx HafiqAiman
@HafiqAiman, bukan sl hrga 0.255tu kan....ok tuan..sbb sy bru nk belajar...dalam masa try belajar entry juga ni..jadi tp tuan pd harga 0.4?
Reply
HafiqAiman melancholiafx
@melancholiafx, tu bukan.. tu garisan support resistant
Reply
HafiqAiman melancholiafx
@melancholiafx, ye boleh 0.4
Reply
Entry sesuai selepas gap tutup ke tuan?
Reply
HafiqAiman marinandee
@marinandee, masuk je dalam zone hidden base tu saya akan masuk. set alert awal2 .
Reply
ffc696 HafiqAiman
@HafiqAiman, tuan draw hidden base pakai apa..fibo + elliot ke?tq
Reply
@ffc696, Hidden base tu kene filter kat timeframe yang lebih kecil.. Saya filter smpai m5 kalau ada..Kalau penny stock susah sket sbb mmg xkan nmpk.. saya chart kosong je. Baca candle sebijik2.. Kat tempat breakout tu selalunya ada kesan.. selalunya ada candle kecil ( bearish) dan bullish semula yg selari dgn support resistant.
Reply