October 20, 2017
TradingView dengan bangga memperkenalkan Widget Screener yang baru!

Banyak pengguna kami gemar menggunakan ‘screener’ kami kerana ia memudahkan mereka untuk mencari intrumen-instrument kewangan yang memenuhi kriteria tertentu. Kami membuat keputusan untuk berkongsi alat yang berguna ini dengan semua orang dengan memperkenalkan widget. Hanya perlu tukar pengesetan di bawah halaman dan salin/tampal kod embed untuk mendapat  ‘screener’ anda tanpa sebarang kos

 

Berikut adalah senarai ciri-ciri utama widget ini.

Klik  Gambaran Keseluruhan menu atas untuk menyusun saham berdasarkan indikator-indikator asas dan teknikal
xy_toon3qrkyt0skpy5eag

Klik 1D untuk memilih rangka masa yang berlainan. Lihat bagaimana rating dan volum bertukar mengikut rangka masa terpilih.
xhhnrs8ora6skjgxhpabpg

Semak kawasan atas kanan untuk menggunakan pelbagai lapisan dan kriteria carian.

ci1fn9ocrle-eptm7u74va

Pada pengesetan, pilih Bursa yang anda kehendaki daripada senarai tersebut. Sila ambil perhatian bahawa anda juga boleh memilih Matawang Kritpto dan Forex sebagai kelas aset.

hmq2eeqkszuj4dkxlsjilg

Happy searching!

Biarkan  kotak ‘Tunjukkan bar alat atas’  ditandakan jika anda ingin pengguna anda boleh berinteraksi dengan screener. Kosongkan kotak jika anda ingin menggunakan widget yang tidak mempunyai pilihan untuk menukar metrik. Jangan lupa untuk klik ‘Memohon’ apabila selesai. Kemudian, salin  kod embed tersebut dan letakkan di laman web anda. Itu sahaja!

Selamat mencari!

Cara terpantas untuk mengikuti pasaran

Lancarkan Carta