September 21, 2020
Kami Telah Mengintegrasikan Data Phemex

Anda kini boleh melihat carta pasangan matawang kripto dan kontrak hadapan daripada Phemex. Sejak tahun 2013, misi kami adalah untuk membina dan menyokong ekosistem matawang kripto. Mengintegrasikan data Phemex dan menambahkan mereka kepada platform merupakan kerjasam yang dinanti-nantikan.

Untuk bermula, taip Phemex: dalam kotak carian. Sebuah senarai akan muncul menunjukkan semua pasangan dan kontrak matawang kripto yang tersedia untuk anda. Pilih mana-mana yang memenuhi keperluan anda:

Phemex merupakan bursa untuk matawang kripto yang menyokong perdagangan spot dan kontrak. Phemex dilancarkan pada tahun 2019 oleh pasukan yang meninggal Wall Street untuk membina platform matawang kripto.

Kami berharap anda akan menikmati integrasi baru ini dan menggunakan Phemex untuk meningkatkan perdaganga, pencartaan dan pemahaman anda terhadap pasaran kripto.Ingat – anda boleh mengakses data ini dengan menaip PHEMEX: dalam kotak carian. Terima kasih kerana membaca dan sila menghantar maklum balas dan soalan anda kepada kami.

Cara terpantas untuk mengikuti pasaran

Lancarkan Carta