listopad 21, 2018

Funkcja zmiany ustawień udostępniania wykresów

Traktujemy kwestię prywatności całkiem serio. Rozumiemy niechęć niektórych użytkowników do dzielenia się swoimi wykresami w sieci, więc wprowadziliśmy możliwość zmiany ustawień prywatności wykresów. Od teraz użytkownicy mają możliwość ustawienia widoczności wybranych wykresów wraz z możliwością kopiowania tych wykresów przez użytkowników posiadający specjalny link. Obecnie żaden z Twoich wykresów nie jest widoczny dla innych użytkowników (nawet jeśli posiadają oni specjalny link od Ciebie). Aby udostępnić innym użytkownikom możliwość przeglądania i kopiowania danego wykresu, należy w ustawieniach wykresu skorzystać z funkcji Udostępnianie wykresu.

chart-settings

Dziękujemy za wybranie TradingView i jak zawsze czekamy na Wasze opinie!

Spread the love