december 26, 2018

FLER SÄTT ATT STÄLLA IN TAKE PROFIT OCH STOPPLOSS-ORDERS – KONTOVALUTA OCH PROCENTSATS FÖR DITT KONTOSALDO.

Vi har lagt till ytterligare två fält i avsnittet Take profit / Stopploss. Du kan nu ställa in önskad vinstnivå i kontovalutan eller i procent av kontosaldot. Du kan även göra det med risken.

bild-1

Om du till exempel vill ange en Take profit-order på en sådan nivå att din vinst blir $100, behöver du bara ange $100 i take profit-rutan så att orderpriset automatiskt beräknas.

bild-2

 

Du kanske märker att fältet $ Risk och % Risk dupliceras i antal och stopploss. Med hjälp av dessa fält kan du ange risken för automatisk beräkning av beloppet eller för automatisk beräkning av stopplossnivån i ordern. Du kan inte beräkna både kvantitets- och stopplossnivå automatiskt samtidigt.

bild-3

 

Var alltid uppmärksam på huvudfältet i varje avsnitt. Den är markerad med en grå fet ram. Du ställer in värdet i det här fältet manuellt. Detta värde är fast och ändras inte automatiskt. De återstående fälten i varje sektion räknas om när huvudfältet ändras.

bild-4

 

För din bekvämlighet har vi också lagt till anpassning av panelen/dialogrutans orderfält i inställningsmenyn längst upp till höger på panelen/dialogrutan. Du kan välja de fält du behöver och inaktivera resten.

bild-5

 

Lämna din feedback om uppdateringarna om orderfönstret genom länken längst ner.

bild-6