October 19, 2017
Sokongan Pelanggan 2.0

Menyediakan sokongan yang terbaik kepada pengguna TradingView adalah antara tugas yang penting untuk pasukan kami. Kami telah berusaha dengan gigih untuk melakukan penaiktarafan yang signifikan. Ini merupakan langkah besar ke depan yang membolehkan kami membantu lebih banyak orang melalui cara yang lebih bermakna. Hari ini, dengan bangganya, kami ingin mengumumkan sistem sokongan pengguna kami yang baru.

Lebih baik daripada e-mel

E-mel sudahpun ketinggalan zaman. Ianya lambat, ketinggalan zaman dan meningkat masa maklum balas. Mulai sekarang ,pengguna kami boleh bertanyakan soalan & melapor isu terus daripada antara muka platform DAN menerima maklum balas dengan pantas dalam sistem tersebut. Tidak perlu lagi menyemak inbox anda – selesaikan masalah tersebut di sini.

qvsxnmnwrwwzfgaqgpjtha
Satu tab baru ‘Sokongan’ terdapat di profil TradingView anda. Setiap ticket yang dibuka mulai sekaran akan tersenarai di sana untuk rujukan anda.

5dm9edmxqg2j4qxilvella

Oleh sebab kami akan bertukar ke sistem yang baru – sokongan e-mel telah dihentikan! Kami tidak lagi menjawab e-mel berkenaan dengan sokongan.

Anda boleh menghantar soalan atau lapor sesuatu masalah daripada sebarang halaman di TradingView. Ini adalah terbaik dan paling cepat untuk isu diselesaikan.

rsu5ork3rccmlug_pj5f0a
Apakah status TradingView?

Kami faham betapa pentingnya untuk memastikan komuniti kami sentiasa sedia maklum tentang status TradingView. Kami mempunyai Halaman Status  di server yang berasingan untuk menunjukkan status terkini bagi semua perkhidmantan kami dan satu log untuk isu yang telah diselesaikan.

status

Selalu semak halaman Status sebelum menghantar laporan. Jika isu terdapat dalam senarai tersebut, anda boleh yakin  kami telah mengetahui isu itu dan sedang berusaha untuk menyelesaikannya dengan secepat mungkin.

Jika ia berkata, ‘All system operational’ dan anda mempunyai isu – sila hubungi kami mengenai tentang kes anda.

Prioriti

Kami menyiasat setiap pertanyaan. Namun demikian, seperti disebut pada halaman GoPro, pelan Pro berbeza mendapat priority yang berbeza daripada pasukan sokongan. Adalah adil jika pelan yang lebih tinggi mendapat priority dari tempoh maklum balas.

lkpzjuguregwyuy3o9rtta

 

Penting – kami tidak melupai pengguma percuma kami. Kami menyiasat setiap pertanyaan yang diterima dan mengambil tindakan yang sewajarnya.

Namun demikian, kami tidak membalas kesemuanya, dan kami juga bukan peminat maklum balas automatik. Pertanyaan daripada pelan percuma tidak harus mengharapkan maklum balas. Kami akan mengendalikan masalah tersebut jika ada, dan menghubungi anda jika kami memerlukan maklumat lanjut.

Our goal is to work on self-help resources and make them really helpful. We already have the GoPro pageTradingView Wiki, and FAQ which are being updated constantly. In the future we’ll introduce more advanced ways to easily learn about the platform possibilities, and quickly find answers to your questions.

Maklamat kami adalah untuk menwujudkan sumber usaha diri dan memastikan kan sumber tersebut berguna. Kami sudahpun mempunyai  GoPro pageTradingView Wiki, dan FAQ yang sentiasa dikemaskinikan. Pada masa hadapan, memperkenalkan cara yang lebih baik untuk mempelajari potensi platform dengan mudah dan mencari jawapan untuk soalan anda dengan cepat.

Hubungi kami

Salah satu manfaat pelan Premium adalah sokongan telefon khusus. Ahli-ahli pelan premium menerima sokongan yang terbaik yang kami boleh tawarkan. Sertai mereka dan kami menangani sebarang isu dengan segera!

vfstl7dpq0_0jti3egzvha

Alir kerja baru ini akan membolehkan kami membalas anda dengan lebih cepat, meningkatkan kualiti maklum balas , menambah material bantuan & pada keseluruhan menambahbaik pengalaman anda dengan TradingView.Kami gembira berkhidmat untuk anda!

Pasukan Sokongan Pelanggan TradingView

Cara terpantas untuk mengikuti pasaran

Lancarkan Carta