October 6, 2020
Sampaikan Helo kepada TradeStation Crypto: Integrasi Terbaru Anda

Bunyikan dram di samping mengalu-alukan rakan kerja terbaru kami: TradeStation Crypto!

Sudah sekian lama, komuniti TradingView menunggu saat ini. Kami bergembira untuk mengumumkan bahawa kami kini menawarkan pengguna kami akses kepada TradeStation Crypto melalui platform kami yang canggih. Perdagangan kripto kini menjadi lebih menarik.

TradeStation Crypto, broker kripto yang merupakan subsidiari kepada Kumpulan TradeStation, mula dilancarkan pada bulan November 2019. Ia merupakan salah satu model broker atas talian sebenar dalam dunia kripto, yang memberikan para pedagang berpengalaman kefungsian yang sepadan dengan pasaran equiti, opsyen dan hadapan.

Tidak seperti bursa kripto yang biasa yang berpecah, beroperasi dalam pasaran dengan dunianya sendiri, pendekatan unik TradeStation Crypto adalah menggabungkan beberapa pembekal kecairan dalam suapan data pasaran yang disatukan. TradeStation Crypto juga mempunyai sistem pengagihan pesanan yang hebat dan ini dapat memberikan kebolehlihatan dan pelaksanaan dagangan yang lebih baik kepada pelanggan.Baguskan? Kami juga berpendapat sedemikian.

Untuk mempelajari lebih lanjut tentang TradeStation, pergi ke Profil Broker di TradingView. Apabila anda bersedia, hanya perlu klik pada ikon TradeStation dalam Panel Perdagangan.

Anda hanya perlu membuka akaun TradeStation Kripto dan menyambung kepada platform TradingView. Perdagangan kripto akan tersedia melalui akaun berasingan dengan huruf ‘C’ dalam namanya. 

Kami bergembira kerana akhirnya dapat melancarkan integrasi yang dinanti-nantikan ini kepada komuniti para pedagang kami. Kami berasa ia akan menjadi antara yang popular. Bukan ini sahaja yang kami sediakan untuk anda bulan ini – banyak lagi yang akan datan, jadi ikuti perkembangannya!

Cara terpantas untuk mengikuti pasaran

Lancarkan Carta