april 11, 2018

AUTOMATISKT SPARANDE KAN NU INAKTIVERAS

Ni gjorde en förfrågan och vi uppfyllde den! Enligt era önskemål kan ni nu avaktivera automatisk sparande av diagramlayouten. Denna nya inställnin ger er ännu mer flexibilitet när ni arbetar med diagrammen.

Den här funktionen finns i rullgardinsmenyn i diagramlayouten och är aktiverad som standard.autosave

Inställningen tillämpas på alla sparade diagramlayouter.

How does it work?
Once you’ve made any changes to your chart layout it is automatically saved after 1 minute.

Observera att det automatiska sparandet av diagramlayouten kan orsaka att data förloras eller uppdateras när du använder samma diagramlayout på flera enheter eller i flera flikar samtidigt.

Här kommer ett exempel:

  • Du har en sparad diagramlayout. Låt oss kalla det diagram 1.
  • Du har öppnat denna diagramlayout i en flik i din webbläsare för att justera support och motståndsnivåer för paret BTCUSD.
  • Efteråt bestämmer du dig för att spara diagramlayouten efter att du gjort justeringarna. Här har det ingen betydelse om det är sparat manuellt eller automatiskt i detta läget.
  • Du hade samma diagramlayout öppen i en annan flik, låt oss kalla den flik 2 för enkelhetens skull. Flik 2 var öppnad innan justeringarna gjordes i flik 1 och visar därför inte dem än.
  • Du bestämde dig för att kolla prisrörelsen på ett annat finansiellt instrument i flik 2 och ändrar därför den nuvarande symbolen.
  • Om autospara är aktivt kommer diagramlayouten i flik 2 bli sparad automatiskt och justeringarna i support/motståndsnivåerna kommer att försvinna.

Om du brukar använda diagramlayouter på detta sätt rekommenderar vi att du stänger av autospara.

Så här kan du spara din diagramlayout om autospara-funktionen är av:

– Du kan spara dem manuellt genom att klicka på spara-ikonen eller på spara-knappen i rullgardinsmenyn.

– Din diagramlayout när du lägger till ett alarm på ett ritverktyg (krävs för att alarmprocessen ska fungera ordentligt)

Som alltid är din feedback mycket uppskattad. Vi hoppas att ni gillar denna nya funktion.

Tack för att ni väljer TradingView. Håll utkik efter fler uppdateringar!