October 19, 2017
Kundtjänst 2.0

Att tillhandahålla hög support för TradingView-användare är en av de viktigaste uppgifterna för vårt team. Vi har arbetat väldigt hårt för att introducera betydande förbättringar. Detta är ett stort steg framåt som betyder att vi kan hjälpa fler människor på ett meningsfullt sätt. Idag är vi glada att kunna presentera det nya kundsupportsystemet.

Mycket bättre än mail

E-post är något förflutet. Det är långsamt, föråldrat och ökar svarstiden. Från och med nu kan våra användare ställa frågor och rapportera problem direkt från plattformen och få snabba svar direkt i systemet. Glöm inte att kontrollera din inkorg – Få saker gjorde här direkt!

qvsxnmnwrwwzfgaqgpjtha
En ny ”SUPPORT” flik finns i din TradingView-profil. Varje förfrågan som öppnas från och med nu listad där och tillgänglig.

5dm9edmxqg2j4qxilvella

Eftersom vi byter till det nya systemet – finns det inte längre e-postsupport! Återigen – vi svarar inte på supportrelaterade e-postmeddelanden längre.

Du kan skicka en fråga eller rapportera ett problem från vilken sida som helst på TradingView. Det är det bästa och snabbaste sättet att lösa ett problem.

support-dialog
Vad är statusen?

Ibland inträffar dåliga dagar och vi förstår att vi behöver hålla vårt community informerat.  Vi har en dedikerad Status-sida på en separat server som visar nuvarande status för alla våra tjänster och en logg med lösta problem.

(Snälla) kontrollera statussidan innan du skickar en rapport. Om det är listat där kan du vara säker på att vi är medvetna om det och gör allt för att lösa problemet så fort som möjligt.

Om det står ”alla system är operativa” och du har problem – tveka inte att meddela oss om ditt specifika fall.

Prioriteringar

Vi tittar på varje enskild förfrågan. Men på GoPro-sidan innebär olika nivåer av Pro-abonnemang olika prioriteringar för vårt supportteam. Det är rättvist – de mer avancerade abonnemangen prioriteras i svarstiderna.

support-gopro

Viktigt – vi har inte glömt de med gratis konton. Vi analyserar varje förfrågan som vi mottar och vidtar åtgärder efter behov.

Vi kan emellertid inte svara på dem alla, och vi gillar inte de värdelösa automatiserade svaren. Inget svar bör förväntas för inlägg från gratis abonnemang. Vi ska ta hand om problemet om det finns ett, och hör av oss om vi behöver mer information.

Vårt mål är att arbeta med självhjälpmedel och göra dem verkligen hjälpsamma. Vi har redan GoPro-sidan, TradingView Wiki och FAQ som uppdateras hela tiden. I framtiden introducerar vi mer avancerade sätt att enkelt lära oss om plattformens möjligheter och snabbt hitta svar på dina frågor.

Det nya arbetssättet gör att vi snabbt kan återkomma till dig, förbättra svarskvaliteten, lägga till fler hjälpmaterial och förbättra din erfarenhet med TradingView. Vi är glada att ha dig!

TradingViews kundtjänst

Community och verktyg

Community och verktyg