TradingView โซเชียล: มองเข้าไปอย่างลึกซึ้งเกี่ยวกับชื่อเสียงของผู้เผยแพร่ไอเดีย

Oct 25, 2016

 TradingView โซเชียลซีรีส์

โพสต์นี้เป็นส่วนหนึ่งของซีรีส์เกี่ยวกับการใช้ประโยชน์จากโซเชียลเน็ตเวิร์คของ  TradingView ให้มากที่สุด อย่าพลาดประเด็นใด ๆ ไปเลยเชียว ! เราได้ให้คำแนะนำใน การสร้างการแชทแบบกำหนดเองที่น่าประทับใจ อธิบายถึง วิธีการสร้างรายได้และสร้างชื่อเสียง ให้กับผู้ใช้ที่เป็นผู้ดูแลโดยทั่วไปที่ไม่ได้ช่วยเตือนเรื่อง 5 เรื่องที่คุณไม่ควรทำใน TradingView ซึ่งเป็นการขยายความเชื่อมั่นในกลยุทธ์ของเรา ใช้และให้เราใช้เวลาในการกลั่นกรองความคิดเห็น นี่คือหัวข้อล่าสุด!

วิธีการคำนวณความมีชื่อเสียง

เรามักถามว่ามีการคำนวณชื่อเสียงอย่างไร สูตรนี้ไม่ได้เผยแพร่ต่อสาธารณชนและเฉพาะผู้ก่อตั้งเท่านั้นที่ทราบรายละเอียด เรียกว่าเป็นซอสลับที่เก็บเป็นความลับเพื่อหลีกเลี่ยงการโกงหรือการเล่นเกมของระบบ พอเพียงที่จะกล่าวได้ว่าชื่อเสียงนั้นเป็นตัวบ่งชี้ความเชื่อมั่นที่ขับเคลื่อนโดยชุมชนตอบสนองต่อผู้ใช้และโพสต์ต่างๆเช่นแนวคิดและภาพรวมอย่างไร การตอบสนองได้รับการวัดในการกระทำทางสังคมเช่น ตามชอบความคิดเห็นมุมมอง ฯลฯ โปรดทราบว่าผู้ที่ไม่ได้รับผลกระทบจากจุดชื่อเสียงจะไม่ได้รับผลกระทบ ผู้เขียนที่มีคะแนนสูงได้รับความไว้วางใจจากชุมชน แต่ไม่ได้หมายความว่าพวกเขาสามารถมองเห็นอนาคตด้วยความมั่นใจได้ดังนั้นโปรดระวังการคัดลอกความคิดของพวกเขาอย่างสุ่มสี่สุ่มห้า หากคุณต้องการเพิ่มชื่อเสียงของตนเองเราได้เผยแพร่เคล็ดลับ 10 วิธีในการทำเช่นนี้ เทรดดิ้งขอสงวนสิทธิ์ในการปรับปรุงสูตรได้ทุกเมื่อหากเป็นไปในทางที่ถูกต้องและสะท้อนความเป็นจริงของผู้ใช้แต่ละคน การย้ำครั้งล่าสุดคือเมื่อ 16 เดือนก่อนหน้าและมีการวางแผนต่อไปอีกก่อนสิ้นปีนี้ ผลการจัดอันดับและการจัดอันดับอาจมีการเปลี่ยนแปลง การออกแบบการปรับปรุงได้เริ่มขึ้นแล้วและเราจะแบ่งปันข้อมูลเพิ่มเติมเกี่ยวกับเรื่องนี้ในเวลาที่เหมาะสม

การจัดอันดับลีดเดอร์บอร์ด

บางครั้งเราก็มีคำถามจากสมาชิกที่น่าสงสัยเกี่ยวกับลีดเดอร์บอร์ดประจำวัน พวกเขาเห็นคะแนนของคะแนนที่ได้รับจากใครบางคนหลังจากที่ชื่นชอบความคิดของตนเองและคิดว่าวิธีการนี้มีข้อบกพร่องหรือมีการจัดการ ลีดเดอร์บอร์ดรายวันให้คะแนนผู้ใช้ตามคะแนนสะสมที่ได้รับในรอบ 24 ชั่วโมง จุดเริ่มต้นของช่วงเวลานี้ก้าวไปข้างหน้าอย่างต่อเนื่อง ดังนั้นคะแนนที่ได้รับ 24 ชั่วโมงและ 1 นาทีที่ผ่านมาจะไม่ถูกนับในการนับขณะที่พวกเขามีนาทีที่ผ่านมา นั่นเป็นเหตุผลที่มันเป็นไปได้ที่จะชอบความคิดของใครบางคนและเห็นการลดลงในการนับ เหตุการณ์นี้เกิดขึ้นเมื่อคะแนนสะสมที่สมาชิกได้รับเกินกว่า 24 ชั่วโมงที่ผ่านมามีคะแนนสูงกว่าคะแนนที่เพิ่มขึ้นโดยการชอบความคิด ตัวอย่างเช่นถ้ามีการเพิ่ม 2 จุดในขณะที่ 10 คะแนนเพิ่งหมดอายุลงจากรอบระยะเวลานั้นคะแนนจะลดลง 8 จุด นี่ไม่ใช่ข้อบกพร่องหรือการจัดการด้านเรา เป็นวิธีการที่วิธีการควรจะทำงาน ลีดเดอร์บอร์ดรายสัปดาห์และรายเดือนทำงานในทำนองเดียวกัน ลีดเดอร์บอร์ดทุกเวลาแสดงเฉพาะชื่อเสียงสะสมซึ่งคุณจะพบได้ในหน้าโปรไฟล์ของผู้ใช้ สมาชิกที่ครอบครอง 6 อันดับแรกของลีดเดอร์บอร์ดใด ๆ จะได้รับป้าย TOP

สนามแข่งขันระดับ

เราได้ทำงานอย่างหนักในปีนี้เพื่อค้นหาและห้ามใช้บัญชีที่ซ้ำกัน ในปีนี้เราได้สั่งห้าม 500 บัญชีที่ซ้ำกัน สมาชิก 27 คนพยายามที่จะได้รับประโยชน์ที่ไม่เหมาะสมโดยการเหยียดหยามพวกเขา พวกเขาเพิ่มคะแนนความน่าเชื่อถือของบัญชีหลักผ่านฟีเจอร์ดังต่อไปนี้ชอบและ / หรือแสดงความคิดเห็น พวกเขาได้รับอนุญาตทั้งหมดเป็นเวลาหนึ่งสัปดาห์และบทลงโทษที่ทุจริตถูกนำไปใช้กับคะแนนของพวกเขา เราทำเช่นนี้เพื่อชุมชนเพราะชื่อเสียงจะหมายถึงบางอย่างเท่านั้นหากได้รับความซื่อสัตย์สุจริต โปรดทราบว่าเราไม่มีข้อยกเว้นเพราะเป็นสิ่งที่ไม่เป็นธรรมต่อผู้อื่น มาตรการเหล่านี้จะนำไปใช้กับผู้ใช้ทั่วไปผู้ประพันธ์ชั้นนำผู้ถือแผนพัฒนาและนักวิเคราะห์ที่รู้จักกันดี จาก 27 คนดังกล่าวข้างต้น 4 คนอยู่ในอันดับสูงสุด 20 และ 1 ใน 10 อันดับแรกตลอดกาลพวกเขาได้รับการรักษาเหมือนกันกับสมาชิกอีก 23 คน เราถูกวิพากษ์วิจารณ์ในเรื่องนี้เพราะผู้ติดตามบางคนปกป้องผู้ที่ชื่นชอบของพวกเขาไม่ว่าจะเกิดอะไรขึ้น แต่เรายินดีที่จะใช้ความร้อนในกรณีดังกล่าว หนึ่งในค่านิยมหลักของเราคือไม่ให้รางวัลกับพฤติกรรมที่ไม่ดีและเรายืนหยัดตามนั้น เรายังคงมุ่งมั่นที่จะค้นหาและห้ามซ้ำและรักษาระดับการเล่นสำหรับทุกคน ผู้ใช้ของเราคาดหวังอะไรจากเราน้อยลง

ขอบคุณที่มาพักกับเรา!

ผู้ก่อตั้งและผู้ดูแลเทรดดิ้ง

============================================================
TRADINGVIEW SOCIAL: AN IN-DEPTH LOOK AT REPUTATION

TradingView Social Series

This post is part of a series on how to make the most of the social piece on TradingView. Make sure you don’t miss any of them! We gave tips on creating awesome custom chats, explained how to gain exposure and build reputation, highlighted common user claims moderators can’t help with, warned about 5 things you should never do on TradingView, expanded on our strategy bias, explained the badges we use and gave our take on comment moderation. Here is the latest topic!

The Reputation Formula

We are often asked how exactly reputation is calculated. The formula is not shared publicly and only the founders know it in detail. Call it a secret sauce, that’s kept secret to avoid any cheating or gaming of the system. Suffice it to say that reputation is an indicator of trust, driven by how the community responds to users and their posts such as ideas and snapshots. The response is measured in social actions e.g. follows, likes, comments, views, etc. Please note that reputation points are not affected by users who don’t have any themselves. Authors with a high score have earned trust from the community, but this doesn’t mean they can see the future with certainty, so beware of blindly copying their ideas. If you want to increase your own reputation, we published 10 tips on how to do this. TradingView reserves the right to enhance the formula anytime, if this would more objectively and accurately reflect each user’s true standing. The last iteration was 16 months ago and the next one is planned before the end of this year. As a result, ratings and rankings may change. The design of the enhancements has already started and we will share more on this at an appropriate time.

The leaderboard ranking

We sometimes get questions from members who are suspicious of the daily leaderboard. They see the tally of someone’s earned points drop after liking one of his / her ideas and think the method is either flawed or manipulated. The daily leaderboard ranks users based on gained reputation points as tallied over a rolling 24 hour period. The starting point of this period moves forward constantly. So points that were earned 24 hours and 1 minute ago are no longer counted in the tally, while they were a minute ago. That’s why it’s possible to like someone’s idea and see a drop in the tally. This happens when the points the member earned just over 24 hours ago (that just expired) were higher than the points that were just added by liking an idea. For example, if 2 points are added, while 10 points just expired from the period, the tally drops 8 points. This is not a bug, nor a manipulation on our side. It’s how the method is supposed to work. The weekly and monthly leaderboards work similarly. The all-time leaderboard only shows cumulative reputation, which you also find on a user’s profile page. Members occupying any of the top 6 spots on any of the leaderboards get a TOP badge.

A level playing field

We have worked hard this year to find and ban duplicate accounts. This year to date, we banned 500+ duplicate accounts. 27 members tried to obtain an improper advantage by abusing them. They artificially inflated the reputation score of their main accounts through follows, likes and / or comments. They were all banned for a week and fraud penalties were applied to their scores. We do this for the community, because reputation only means something if it’s earned honestly. Please know that we make no exceptions, because that would be unfair to others. These measures are applied to normal users, to top authors, to upgraded plan holders and to well-known analysts alike. Of the aforementioned 27 members, 4 were in the all-time top 20 and 1 in the all-time top 10. They got the exact same treatment as the other 23 members. We are criticized for this, because some followers defend their favourite author no matter what, but we gladly take the heat in such cases. One of our core values is to not reward bad behaviour and we stand by that. We remain committed to finding and banning duplicates and maintaining a level playing field for everybody. Our users expect nothing less from us.

Thank you for staying with us!

TradingView Founders and Moderators

Look first Then leap

TradingView is built for you, so make sure you're getting the most of our awesome features
เปิดชาร์ต