Nisan 11, 2018

Grafiklerin otomatik saklama modu artık kaldırabilirsiniz

Merhabalar!

İstediğiniz özelliği ekledik, arkadaşlar. Şu andan itibaren graiklerin otomatik saklama modunu kaldırabilirsiniz. Anahtarı öne getirmek için grafik düzenin açılan menüsüne tıklayın.

autosave

The setting applies to all saved chart layouts.

Nasıl çalışır?
Grafiklerde değişimler yaptığınız zaman 1 dakika sonra grafik otomatik olarak saklanmış olmaktadır.

Note that the automatic saving of the chart layout may cause data to be lost or updated when using the same chart layout on multiple devices or in several browser tabs simultaneously. Grafik düzenin otomatik saklama özelliği açık olduğu zaman, aynı grafik birkaç cihazlarda açılmış olsa çalışmalarınız kaybedilmiş olabilir.

Örneğin:

  • Saklanmış grafik düzeni vardır. Adı Chart 1.
  • Bu grafik düzeni BTCUSD destek ve dirençleri bulunmak için tarayıcıda açtınız.
  • Çalışım yaptığınızdan sonra grafiği saklamak istiyorsunuz diyelim. Bu arada grafik elden mi saklanmış veya otomatik saklanmış fark etmez.
  • Diyelim ki aynı grafiği başka bir sekmede açtınız, Tab 2 kolaylık için.
  • Tab 2 sekmeside aynı grafik düzenide başka bir sembolun, mesela ETHUSD, destek ve dirençleri takip etmek istedniz diyelim ve sembolu değiştirdiniz.
  • Otomatik saklama açık ise Tab 2 cari ETHUSD değişimleri saklayacak ve çizdiğiniz destek ve dirençler kaybolacaklar.

Eğer grafikleri birkaç cihazlarda açıyorsanız, otomatik saklama özelliği kapatın.

Otomatik saklama özelliği kapanmış ise grafikleri şöyle saklayabilirsiniz:

Elden saklamayabilirsiniz, grafik düzenin açılan mensünde Sakla düğmesiyi tıklayarak..

– Grafik düzeni otomatil şeklinde saklanmış olacak eğer çizim araç üzerine alarm eklerseniz.

-Grafiğin sağ üst kenarındaki bulutu tıkladığınız zaman.

Umarımız bu yeni özelliği işinizi yaratır ve çalışmalarınızı daha kolay eder.

Bol kazançlar dileriz!

Takipte kalın. 🙂