May 29, 2020
Anda Kini Boleh Menyembunyikan Status Pasaran Dibuka pada Carta TradingView

Semasa di platform kami, anda mungkin mendapati terdapat beberapa perubahan kecil yang dibuat terhadap status pasaran dan simbol yang terpapar di carta. Salah satu perubahannya ialah status pasaran Dibuka. Lihat grafik di bawah tentang ciri status baru ini.

Bagaimana jika anda tidak mahu status tersebut dipaparkan pada carta anda? Soalan baik – jika anda ingin menyembunyikannya, anda hanya perlu klik kanan pada garis status. Selepas anda berbuat demikian, pilih Tunjuk status pasaran Dibuka sama ada untuk mengaktifkan atau menyahaktifkan status ini. Lihat deskripsi visual di bawah.

Anda mempunyai pilihan untuk pergi ke dialog Tetapan Carta  di tab Garis Status untuk mendapatkan hasil yang sama. Hanya perlu menandakan kotak yang dikehendaki. Berikut merupakan beberapa contoh yang menunjukkan pilihan ini.

Kami berharap maklumat di atas berguna untuk anda. Sila terus menghantar kepada kami maklum balas , komen dan cadangan anda. Kami sentiasa mengalu-alukan maklum balas anda dan menggunakannya untuk membina produk yang lebih baik untuk kominiti. Terima kasih kerana menjadi sebahagian daripada komuniti kami.

Cara terpantas untuk mengikuti pasaran

Lancarkan Carta