June 22, 2021

Cari Baru untuk Melakukan Pencarian

Bar pencarian baru kami membawa anda ke tempat yang anda inginkan dengan lebih cepat. Pergi ke carta kegemaran anda atau mencari skrip, idea, dan orang. Kami telah menambahkan ciri simpan yang akan mengingat pilihan pencarian anda setiap kali.

Bar pencarian baru terletak di atas laman and kelihatan seperti berikut:

Klik menu ke bawah untuk melihat senarai pilihan yang boleh dicari termasuk terus pergi ke carta atau mencari kata kunci tertentu yang berkaitan dengan idea atau skrip:

Mari kita melihat semua pilihan pencarian yang tersedia untuk anda. Kami berharap ini akan membantu anda mencari simbol,idea,skrip dan orang baru!

Lancarkan carta

Pergi ke carta pilihan anda. Taip simbol, tekan ‘enter’ dan carta akan dibuka untuk anda membuat analisis dengan semua peralatan yang tersedia –  seperti ini.

Mencari gambaran keseluruhan ticker

Go to a symbol overview page where you can find stats, facts, and ideas about a specific symbol. For example, the Apple (AAPL) symbol page or Bitcoin (BTCUSD) symbol page. Pergi ke halaman gambaran keseluruhan simbol di mana anda boleh mencari statistik, fakta dan idea tentang simbol tertentu. Contohnya, halaman simbol Apple (AAPL) atau halaman simbol Bitcoin (BTCUSD).

Mencari idea

Mencari semua idea terbitan daripada jutaan pedagang dan pelabur. Contohnya, cuba mencari kata kunci Breakout atau MemeStocks. . Anda boleh mencari apa yang dibincangkan oleh orang lain dalam kotak carian.

Mencari skrip

Mencari jenis penunjuk atau strategi tertentu. Dengan lebih daripada 100,000 skrip dalam Perpustakaan Awam, ini akan membantu anda mencari apa yang diperlukan. Contohnya, taip Fundamental Analysis dan ia akan membawa anda kepada halaman yang menunjukkan skrip yang mempunyai tag fundamental. Contohnya seperti Volume dan VWAP.

Mencari orang

Bertemu dengan pedagang dan pelabur lain dengan mencari nama pengguna mereka. Ikuti mereka, menghantar mesej peribadi atau menyemak terbitan terbaru mereka. Taip nama pengguna mereka dalam kotak carian dan tekan ‘enter’.

Kami berharap anda menikmati ciri baru ini! Sila menghubungi jika anda mempunyai sebarang maklum balas atau soalan.

Look first / Then leap

Lancarkan Carta