November 14, 2019
Mengemaskinikan Alat Kedudukan Panjang dan Singkat

Kami telah mengemaskinikan alat Kedudukan Panjang dan Singkat untuk memudahkan anda melihat keuntungan, kerugian dan titik entri. Anda mempunyai pilihan untuk memaparkan kedudukan anda pada setiap masa atau semasa kursor anda berada di atas alat tersebut. Atas permintaan daripada beberapa pengguna TradingView, kami bergembira untuk mendedahkan perubahan baru ini yang membolehkan anda berkongsi kedudukan anda dengan semua orang.

Untuk bermula, buka alat Kedudukan Panjang atau Singkat dan tambahkan pada carta yang dibuka. Kemudian, tukar tetapan paparan di alat kedudukan anda, yang terletak dalam seksyen Paparan:

 

 

Selepas menandakan kotak yang berkata Sentiasa paparkan statistik , nilai panjang atau singkat akan sentiasa dipaparkan di carta anda termasuk semasa anda membuat syot kilat atau menerbitkan idea anda kepada komuniti TradingView. Jika kotak tersebut tidak bertanda, tetapan ini akan ditutup dan nilai hanya dapat dilihat apabila kursor berada di atas alat tersebut.

Kami sentiasa membina untuk pedagang dan pelabur. Jika anda mempunyai sebarang permintaan ciri, sila hubungi kami dan pasukan kami akan mempertimbangkannya.

Terima kasih kerana menjadi ahli TradingView.

Cara terpantas untuk mengikuti pasaran

Lancarkan Carta