Vi är nummer ett! Det är officiellt!

Jul 29, 2021

Uppdaterad i mars 2023.

Vi kan inte ens säga hur mycket vi älskar er alla.

Det är tack vare er som TradingView nu har blivit världens mest populära hemsida inom investeringar, enligt SimilarWeb data (Februari 2023).

Nu är vi 50 miljoner mäktiga handlare, investerare, analytiker och forskare som finns över hela världen och vi blir fler — och vi är glada över att få hälsa alla er välkomna till oss här på TradingView!

De enastående siffrorna innebär även att vi har klättrat upp till plats 59 i rankingen bland världens mest besökta plattformar, enligt Alexa Ranking data, februari 2022), vilket sätter oss på främre raden framför internetjättar som CNN (#109), BBC (#127), och till och med Spotify.com (#81).

Fler och fler människor involverar sig i handel och då är TradingView den bästa platsen för att upptäcka nya idéer, diagram, analyser och chattar med andra handlare från över hela världen — så låt oss parta vidare tillsammans.

Och som om allt detta inte vore gott nog så har vi också blivit den högst rankade finansappen i AppStore! Över 500 000 användare över hela världen säger att vi är bäst med 4,9 i betyg. Ingen annan är bättre. Vi är oerhört stolta över teamet för deras hårda slit med att tillhandahålla diagram åt hela världen — direkt till din mobil och till ditt skrivbord. Var du än befinner dig så har du alltid en perfekt TradingView.

Kom ihåg att dela kärleken också — du kan få 15 dollar på ditt konto för varje vän som du har värvat in till TradingView!

Look first Then leap

TradingView är byggt för dig, så se till att du får ut det mesta av våra fantastiska funktioner
Community och verktyg